Numele meu este Andrei David si ma bucur ca ai ajuns aici. Vreau sa îti povestesc câteva lucruri despre mine si puternica mea pasiune pentru fotografie. Totul a început în anul 2012, cu un portret facut la întâmplare cu un aparat bridge (reprezinta “calea de mijloc” dintre un aparat compact si un DSLR).
Spun ca totul a început cu un...
În prag de primavără, Teatrul Nottara, încununează sărbătoarea iubirii din luna februarie cu un mărțișor artistic oferit cu dragoste spectatorilor sai. Alături de amfitrionul Cafenelei literar-artistice, Alexandru Repan, evoluează actorii: Cristina Juncu, Răzvan Banică și violonceliștii Ela Bokor si Mircea Marian.
Montaj literar-artistic
Romeo și Julieta și sonete de William Shakespeare
Regia: Alexandru Repan
Distributie:
Alexandru Repan
Cristina Juncu
Răzvan Bănică
Violonceliști:
Ela Bokor
Mircea Marian
Durată: 1h 30min
Reprezentații 01 Martie 2018,...
O tragedie shakespeariană văzută... din bucătărie, prin ochii servitorilor și ai bucătarilor. Cu Hamlet în sos picant al lui Aldo Nicolaj, bine-cunoscuta poveste despre răzbunare și dreptate capătă valențe noi, o încărcătură mai degrabă comică decât tragică.
Personajele noi introduse de dramaturgul italian, Froggy, Cathy, Inge și Breck, transformă dictonul „a fi sau a nu fi” în „a mânca sau...
Povestea Fabio Pizza începe în 2005 cu un Fabio în carne si oase – un italian care ne-a ajutat sa punem pe roate aceasta afacere de familie. Am pornit aceasta aventura cu un scuter, cu noi pe post de livratori si cu câteva pliante puse în cutiile postale ale celor care locuiau în zona Grivita, pe strada Mircea Vulcanescu.
Eram,...
Poate ca te intrebi ce inseamna asta. Si este destul de simplu. Inseamna ca ne-am tot marit cu timpul, dar facem pizza tot ca atunci cand eram mici. Cu grija si atentie adica, sa iasa cum trebuie.
Noua ne place sa spunem, de exemplu, ca pregatim 2000 de pizza pentru comenzi zilnic, la foc neautomat. Sau ca livram pizza doar...
Suntem Pizza Hut si ne ocupam cu prepararea celui mai popular produs din lume: pizza. Si facem asta înca din 1958. Deci cu atâtia ani de experienta si cu o asa dorinta extraordinar de puternica de a fi cei mai buni, nici nu se putea sa nu fim în stare sa satisfacem cele mai exigente si rafinate gusturi.
Asa se...
In cei 20 ani de activitate am pus accentul pe calitatea produselor, pe inovatia meniurilor si a designului de evenimente, pe personalizarea serviciilor.
Noi, Privileg Catering, oferim produse, servire si servicii de cea mai inalta calitate, care depasesc asteptarile clientilor.
Vom fi intotdeauna un model al industriei de catering, muncind permanent cu pasiune si daruire, oferind constant calitate, arta si promisiuni...
În anul 2002, Flavours a fost creat de catre doi prieteni care au devenit constienti de o problema pe piata evenimentelor de top sau tip red carpet: preparatele oferite erau lipsite de imaginatie si serviciul neprietenos.
Asadar, cei doi au initiat misiunea de a strânge o echipa de profesionisti, ai carui membrii au în comun: iubirea fata de mâncare si...
Inca din 1992, evenimentele reusite poarta amprenta "Gala" si sunt realizate de o echipa de profesionisti, avand dotari de exceptie, preparate delicioase si creativitate.
Seful bucatar si stilistul culinar se intrec in a proiecta concepte diferite pentru clientii nostri care doresc perspective deosebite si idei noi.
Dam personalitate distincta fiecarui eveniment. Imbinam inteligent finetea gustului, eleganta design-ului si calitatea serviciilor.
Gala Catering...
Cofetarie româneasca de calitate
In perioada interbelica Bucurestiul numara cele mai multe cofetarii si cafenele din Europa. Dar ce s-a intamplat cu toate astea si cum de in 2011 vitrinele cofetariilor din Bucuresti aratau ca cele ale Frantei anilor ’60?
Daca lucrurile ar fi evoluat firesc, fara o intrerupere de aproape 45 de ani, cred cu tarie ca astazi am fi...
- Advertisement -
Block title
Block title
Frequenza Festival – muzica de cameră prinde viață în inima Bucureștiului
În perioada 22-25 mai 2025, Bucureștiul devine gazda unuia dintre cele mai rafinate evenimente dedicate muzicii de cameră - Frequenza Festival – muzica de...
RO-Wine Spring Edition,16-18 mai 2025, București Ediție aniversară – 10...
Vino să sărbătorești alături de noi 10 ani de pasiune pentru vin, gastronomie și experiențe premium la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania,...
MINA și Teatrul Stela Popescu prezintă „Lampio și grăuntele de lumină”...
MINA Bucharest - Museum of Immersive New Art și Teatrul Stela Popescu prezintă „Lampio și grăuntele de lumină” – un spectacol imersiv de teatru...
Cristian Macelaru va deschide ediția aniversară a Festivalului Enescu din acest...
Cristian Macelaru va deschide ediția aniversară a Festivalului Enescu din acest an, la pupitrul Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”Festivalul Internațional George Enescu este unul dintre...
Arta degustării de whisky la Basm
Pe 27 februarie, la ora 19:00, scufundați-vă într-o seară în care celebrăm arta degustării de whisky cu Glenfiddich.
Alăturați-vă nouă ca Robert Marshall, Brand Ambassador...
Advertisement
POPULAR POST
Top 10 cele mai bune bucătării din lume
Cu atât de multe bucătării, arome, gusturi și tradiții diferite, nu este de mirare că a apărut întrebarea: ”Care este țara cu cea mai...
Mahala
Unul dintre cei mai renumiti si calificati bucatari din România, Petru Sorin Cucu a reusit sa-si faca marca sa, si propriul restaurant.
Pentru el, gastronomia...