Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends, care va avea loc în data de 19 aprilie 2019, este singurul eveniment tip conferință dedicat antreprenorilor și profesioniștilor care activează în domeniul cofetărie-patiserie- brutărie și ariile conexe.
Programul conferinței cuprinde trei sesiuni tematice în care se va discuta despre cele mai noi tendințe din domeniu, despre oportunitățile de dezvoltare a business-urilor, despre gusturile consumatorilor, dar și despre cele mai mari provocări cu care se confruntă jucătorii din piață.
La eveniment vor participa:
- Antreprenori, manageri de cofetării, brutării, gelaterii, restaurante, hoteluri, cafenele, bistrouri, patiserii etc.
- Factori de decizie din industria Horeca, top management, achizitori
- Furnizori de ingrediente, produse, echipamente și servicii pentru industria deserturilor.
În paralel, va avea loc o expoziție de produse, ingrediente, soluții și servicii, prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.
Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends se va desfășura pe data de 19 aprilie 2019 la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.
Program Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends 2019
10.00 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.30 –11.45 Panel I. Dulciurile viitorului
Obiceiuri de consum / Ingrediente, texturi și design în trend / Inspirație și inovație: reinventarea tradiției / Cofetarie tradițională vs. Concept contemporană
11.45 –12.00 Coffee break
12.00 –13.15 Panel II. Brutărie și patiserie •
Pâinea reinventată: cu maia, integrală, bio / Patiseria noului val: de la dobrogene, la croissant Fenomenul simigeriilor/ Tendințele de consum
13:15 – 14:00 – Business lunch & networking
14:00 – 15:15 – Panel III. Desertul de eveniment și desertul de restaurant
Tendințe și idei noi / Profitabilitate / Importanța desertului în meniu / Producție proprie vs. furnizori specializați
Mai multe detalii despre speakeri, tematici și program, precum și despre modalitățile de înscriere puteți găsi aici