Povestea Fabio Pizza începe în 2005 cu un Fabio în carne si oase – un italian care ne-a ajutat sa punem pe roate aceasta afacere de familie. Am pornit aceasta aventura cu un scuter, cu noi pe post de livratori si cu câteva pliante puse în cutiile postale ale celor care locuiau în zona Grivita, pe strada Mircea Vulcanescu.
Eram, în total, 5 oameni, si visam cu ochii deschisi la planuri mari. Atât de mari încât astazi “famiglia” Fabio Pizza numara peste 200 de persoane care trudesc zi de zi în 4 centre pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti – încântati chiar, speram noi – de ceea ce primiti atunci când comandati.
Am vrut ca Fabio Pizza sa fie o experienta care sa va faca sa spuneti “mai vreau!” si de aceea am avut o grija deosebita pentru fiecare detaliu. Retetele sunt originale, ne apartin, sunt testate si ras-testate de oamenii nostri care au facut sute, daca nu mii de încercari înainte sa va puna la dispozitie meniul cu cele 42 de sortimente de pizza, salate si foccacia.
Ingredientele sunt de cea mai buna calitate, nu am vrut sa facem niciun compromis la acest capitol – am testat nenumarate tipuri de mozzarela pâna am gasit-o pe cea mai naturala, am schimbat furnizor dupa furnizor pentru prosciutto pâna am dat de gustul cautat, am probat am si uitat câte tipuri de faina pâna când am spus “asta este!”
Fugim de tot ce înseamna aditiv, colorant sau conservant si nu punem pe lista de ingrediente nimic din ceea ce nu am mânca noi. Suntem fani ai produselor home-made – facute ca la mama acasa, pe româneste – si am vrut sa se vada asta si în oferta noastra: sosul pentru pizza este facut de noi din rosii, busuioc proaspat, usturoi si ulei extravirgin de masline, pentru pesto respectam o reteta folosita în casele din sudul Italiei.
Dulciurile noastre sunt cu totul speciale – iar meritul este al lui chefului nostru de la divizia Dolci di Fabio care care s-a încapatânat sa le prepare cât se poate de naturale. Dezamagit de ceea ce înseamna acum industria dulciurilor – cu prajituri obtinute, deseori, din substante la plic – a insistat sa facem lucrurile diferit.
De pilda, producem singuri extractul de vanilie prin macerarea pastailor în alcool timp de minimum 2 luni, aducem fisticul din patria lui – Bronte, Sicilia, preparam tiramisu cu vin Marsala, ca-n retetele originale.
Producem toate dulciurile de la zero, fara premixuri si fara compromisuri de calitate. Urda din cannoli este 100% naturala, produsa de prietenul nostru Soru, de la care luam si mozzarella.
Untul este exact cel folosit de maestrii cofetari francezi, iar toate reductiile de fructe, sunt facute direct din fructe. Favoritul lui Petru, cofetarul nostru architect,este mousse-ul, de aceea el va fi gasit din abudenta in multe din prajiturile noastre.
Iar daca doriti un tort special pentru d-voastra sau vreun bufet onomastic, accesati cu incredere dolcidifabio.ro sau cauta-ti-ne pe Facebook si plasati-ne o comanda personalizata. Va fi o experienta de neuitat, va garantam.
Ati observat ca punem mare pret pe calitate si, automat, pe sanatate, asa ca ne-am dorit sa venim si cu o alternativa la sucurile din comert (ne cerem scuze fanilor înraiti, poate, totusi, dati o sansa si sucurilor naturale).
Asa ca am lansat colectia de juiceuri facute zi de zi din fructe si legume proaspete în centrele Fabio. Am simtit ca nu putem sa vindem pizze si salate în care punem cele mai bune ingrediente lânga bauturi carbogazoase despre care stiti cu totii ce spun medicii.
La capitolul “planuri” mai mentionam un magazin cu produsele Fabio lânga centrul nou deschis pe strada Turda – lucram la niste sandvisuri cu totul speciale si la niste dulciuri memorabile.
Nu ne consideram perfecti, nici vorba. Doar încercam, zi de zi, sa fim tot mai buni. Cautam mereu sa îmbunatatim experienta Fabio si pretuim fiecare feedback pe care ni-l dati. Va multumim pentru laude si mustrari, pentru critici si complimente, pentru ca ne-ati ajutat sa fim unde suntem astazi.
Fabio Pizza
Adresa (Turda): Str. Turda nr.117
Adresa (Traian): Calea Calarasi nr.116-122
Adresa (Opanez): Str. Opanez nr.12
Adresa (Drumul Taberei): Bd. Timisoara nr.60D
Adresa (Berceni): Aleea Covasna nr.32
Adresa (Pantelimon): Bd. Chisinau nr.1
Comenzi: +40372.18.83.30
Email: info@fabiopizza.ro
website: www.fabiopizza.ro