Braseria CAJU by Joseph Hadad este conexiunea dintre trecutul si prezentul lui gastronomic. Simbolul CAJU reprezinta pasiunea lui Joseph pentru gastronomie, precum si detaliile care fac diferenta in bucatarie.
Braseria este situata in centrul orasului, pe o strada pitoreasca (Nicolae Golescu 16), în spatele Ateneului Român, un simbol care reprezinta una dintre principalele atractii ale orasului. Locul confortabil, are un design foarte original, urban, ofera trei zone de cazare, si o terasa foarte frumoasa. Întregul spatiu este dominat de un plafon din lemn curbat, fiecare masa cu un candelabru realizat dintr-un amestec de ceramica si metal. La interior, zonele centrale si din spate pot gazdui pâna la 50 de persoane.
Conceptul de Caju de Joseph Hadad este o braserie cu mese casual, cu mâncaruri gustoase la preturi accesibile, care pot rasfata toate simturile. La intrare, în zona de bucatarie deschisa, veti gasi pâinea marocana, o masa sociala ce a fost conceputa pentru toti cei care au nevoie de un spatiu separat, sau sa se bucure de legatura cu alte persoane. La subsol, o biblioteca foarte confortabila si intima de vin, cu o masa privata ce poate gazdui mese speciale sau petreceri mici, de pâna la 8 persoane.
Pe parcursul ultimilor 35 de ani, Joseph si-a dedicat cea mai mare parte a timpului gastronomiei de Top si Haute Cuisine. Talentul sau a fost remarcat de catre clientii din diferite locuri renumite în întreaga lume: Germania Kempinski Hotel, Ritz-Carlton Hotel din Boston, Savoy Hotel Londra, restaurante Michelin în Paris si mai mult.
Joseph detine secretele a peste 2.000 de retete sofisticate, preparate din bucataria internationala, si a avut posibilitatea de a crea spectacole culinare reale pentru celebritati de nivel mondial.
Caju intampina oaspetii cu un meniu international, cu gusturi nord-africane puternice, o multime de optiuni vegetariene si mâncaruri sanatoase orientale.
Calatoria în lumea gusturilor începe de la intrarea, unde au fost amplasate 2 cuptoare speciale, in care se coace focaccia marocana cu ierburi si ulei de masline.
Meniul include mai multe feluri de mâncaruri populare, dar toate cu tenta personala a bucatarului sef.
Printre felurile de mâncare cele mai solicitate, meniul include gustari orientale cu pâine marocana, cârnat cu cartofi prajiti, fettuccine cu somon în crema cu aroma de vermut, gnocchi de cartofi cu sos de castane confiate si legume cu un pic de trufe, tagliatelle cu calamar sau momite de vitel cu sos de ciuperci si legume, desert ananas cu spuma de vanilie sau ciocolata, tarta cu sos de mango, si crumble de ciocolata crocanta.
CAJU by Joseph Hadad
Adresa: Str. Nicolae Golescu 16, Bucharest, Romania
Rezervari: 0751.144.545
Email: caju@hadad.ro
Luni – Duminica: 12:00 a.m. – 12:00 p.m.
Website: www.cajubyjosephhadad.ro