Gala Horeca Awards 2017 a fost dedicata profesionistului din Horeca. Omului. E primul an in care, pe langa distinctiile acordate locatiilor, au fost recunoscute, in mod direct, meritele profesionistilor din Horeca. Pentru ca stim cu totii ca este o industrie frumoasa, dar dificila, plina de provocari, mult timp neglijata si chiar subapreciata. Insa, aceasta industrie a evoluat enorm in ultimii ani tocmai datorita lor, oamenilor, indiferent ce post ocupa fiecare in “organigrama”. Piata romaneasca de Horeca are astazi profesionisti foarte buni, are o diversitate a conceptelor culinare, are consumatori educati, are servicii de calitate.

Intotdeauna, oamenii sunt cei din “spatele” succesului unui business. Si merita sa fie scosi in fata, sa fie apreciati si sa fie aplaudati. Asa ca aseara au urcat pe scena. Horeca Awards nu este o competitie de evaluare a locatiilor, si nu este nici un concurs de bucatari. De asta se ocupa ghidurile gastronomice cu traditie, precum Michelin sau Gault & Millau. De concursurile de bucatari se ocupa scolile profesionale, producatorii sau furnizorii.
Premiile acordate in cadrul acestei Gale semnifica o recunoastere a profesionalismului, a muncii depuse zi de zi, dar si a imaginii in piata a omului sau a companiei respective.

Este o onoare pentru noi sa va avem alaturi, in fiecare an! Suntem mandri ca anul acesta numarul de voturi a crescut, fapt care confirma interesul profesionistilor din domeniu pentru un astfel de eveniment. Ne bucuram, in special, ca tot mai multi operatori din Horeca isi fac campanii ce implica consumatorul final, iar sectiunea Vot Public are din ce in ce mai multa notorietate.

Felicitari tuturor castigatorilor si tuturor finalistilor si nominalizatilor din acest an!

Multumim partenerilor nostri, care ne-au sprijinit in organizarea unui eveniment cu adevarat memorabil! Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi!

CASTIGATORII HORECA AWARDS 2017

Cel mai bun Quick Service Restaurant
3 KFC
2 DRISTOR KEBAB
1 CALIF

Cea mai buna companie de delivery
3 PIZZA HUT DELIVERY
2 CUPTORUL CU LEMNE
1 JERRY’S PIZZA

Cea mai buna cafenea/ceainarie
3 CARTURESTI
2 ORIGO
1 STARBUCKS

Cea mai buna patiserie/cofetarie/brutarie
3 ALICE
2 ZEXE BRASERIE
1 PAUL

Cea mai buna companie de catering
3 FLAVOURS
2 PRIVILEG CATERING
1 FRATELLI CATERING

Cel mai bun restaurant de hotel
3 BENIHANA – SHERATON BUCHAREST
2 CUCINA – JW MARRIOTT GRAND HOTEL
1 L’ATELIER – L’ART CULINAIRE – EPOQUE HOTEL

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc traditional
3 CASA DOINA
2 SERGIANA BRASOV
1 CARU CU BERE

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc modern
3 CITY GRILL
2 MAHALA RESTAURANT
1 ZEXE ZAHANA

Cel mai bun pub/bar
3 E3 BY ENTOURAGE
2 NOMAD SKYBAR
1 BIUTIFUL BY THE LAKE

Cel mai bun club
3 LOFT MAMAIA
2 NUBA
1 FRATELLI

Cel mai bun restaurant Steakhouse/ Burger
3 VACAMUUU
2 VIVO FUSION FOOD BAR
1 OSHO

Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul casual

3 GRANO
2 FRATELLINI
1 HARD ROCK CAFE

Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul premium
3 UANDERFUL
2 THE ARTIST
1 JOSEPH BY JOSEPH HADAD

Cel mai bun restaurant nou deschis
3 NUBA CAFE
2 PAINE SI VIN
1 CAJU

Cel mai bun Manager Locatie
3 STEFAN ANICULAESEI – FRATELLI
2 PETRU DOBRE – BIUTIFUL
1 MARIUS BABAN – HARD ROCK CAFE

Cel mai bun Waiter
3 SILVIAN VECHIU – FRATELLI
2 LAURENTIU NICA
1 CRISTINA BURADA (KISH) – HARD ROCK CAFE

Cel mai bun Barista
3 VLAD STEFANESCU
2 MIHAI PANFIL – ORIGO
1 CEZARA CARTES

Cel mai bun Somelier
3 MARINA SAMOILA
2 MARIUS DANCIU – PRIVO
1 SERGIU NEDELEA

Cel mai bun Bartender
3 COSTIN GACHE
2 CATALIN FRATILA – FRATELLI
1 ALEXANDRU CORODI – HARD ROCK CAFE

Cel mai bun Pastry-Chef
3 IRINA STANCESCU – PAIN PLAISIR
2 SIMONA POPE – COFETARIA ALICE
1 ANA CONSULEA – ZEXE BRASERIE

Cel mai bun Chef
3 NICO LONTRAS
2 JOSEPH HADAD
1 ADRIAN HADEAN

PREMIUL PUBLICULUI – KFC
PREMIUL PUBLICULUI – 5 TO GO
PREMIUL PUBLICULUI – DAN TONESCU
PREMIUL HORECA AWARDS – LE MANOIR

PREMIUL SPECIAL TUBORG: “De 20 de ani dam tonul impreuna” – Pizza Hut & Kfc
PREMIUL SPECIAL SELGROS: “Pentru cea mai buna colaborare” – Sergiu Nedelea
PREMIUL SPECIAL UNILEVER: “Artist in bucatarie – Constantin Ghimpu”
PREMIUL SPECIAL CARLSBERG: “Probably the best place in the world” – Joben Bucuresti
PREMIUL SPECIAL GUINESS: “Authentic irish spirit” – St. Patrick