Top Culinary Trends ofera profesionistilor dornici sa se dezvolte si sa fie la curent cu ultimele tendinte o zi plina de informatii aplicabile, menite sa duca gastronomia la un nou nivel.
Editia din acest an pune in discutie modalitatile prin care gastronomia romaneasca poate atinge exigentele moderne reinterpretand preparate traditionale, dar si modul in care meniul poate face diferenta.
Demonstratiile, sfaturile si trucurile impartasite de bucatari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului. Dezbateri care aprofundeaza subiectele momentului vor fi purtate in cadrul seminariilor pe teme de mare interes.
INVITAT SPECIAL: Marike van Beurden, Pastry Chef
Inca de la prima editie, Top Culinary Trends, cea mai importanta conferinta dedicata gastronomiei si ospitalitatii, a stabilit noi repere in domeniu, prin demonstratiile culinare inedite si actualitatea temelor dezbatute.
Urmatoarele editii au insemnat o crestere semnificativa a numarului de participanti, fiind peste 400 de profesionisti prezenti la fiecare editie. Acestia au urmarit demonstratiile chefilor, dezbaterile despre trendurile in gastronomie, resurse umane, fiscalitate si legislatie, precum si prezentarile sustinute la standurile partenerilor din foaierul salii de conferinta, avand totodata nenumarate oportunitati de networking.
Agenda: MARTI, 6 noiembrie 2018, Hotel Radisson Blu
08.30 – 09.30 Inregistrarea participantilor
09.30 – 10.30 Demonstratii culinare
10.30 – 11.00 Pauza de cafea
11.00 – 12.00 Seminar
12.00 – 13.00 Demonstratii culinare
13.00 – 14.00 Pranz in restaurantul hotelului
14.00 – 15.00 Seminar
15.00 – 15.30 Pauza de cafea
15.30 – 17.00 Demonstratii culinare
Inscrieri 2018: https://www.topculinarytrends.ro/inscrieri