Conferinta Beverage Trends, singurul eveniment dedicat exclusiv pietei bauturilor in industria ospitalitatii locale, deschide seria de evenimente Horeca Next Level din 2019.
Evenimentul este dedicat dezbaterilor pe tema obiceiurilor si tendintelor de consum pe segmentul bauturilor alcoolice, non-alcoolice, calde si reci, discutiile fiind structurate in patru paneluri: Piata cafelei, Piata berii, Vinul in Horeca si Bauturile spirtoase.
Manageri de restaurante, cluburi, baruri sau cafenele vor discuta impreuna cu furnizorii despre evolutia pietei, despre cerere si oferta, despre parteneriatele furnizor-locatie, dar si despre preferintele consumatorilor.
Vorbitorii din aceasta editie a Horeca Next Level – Beverage Trends sunt antreprenori, manageri si profesionisti cu experiente relevante pe diverse segmente de business din industria Horeca.
Dintre acestia, ii amintim pe Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill, Arnaud Dussaix, producatorul berii Sikaru, Ruslan Cojocaru, CEO/Founder reteaua Tucano Coffee, Vlad Buda, partener Steam Coffee Shop, Radu Dumitrescu, proprietar Voila Bistro si Lovin’ Winebar & Bistro, Virgil Manescu, somelier & maestru de ceremonii, Virgil Dumitrascu, beer sommelier, Vasile Marian Sima, manager Nomad Skybar, Catalin Costiniuc, sales manager Smurfit Kappa si Bogdan Nicolae, general manager Barmania.
Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfasura in data de 21 martie 2019, la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.
Program Horeca Next Level – Beverage Trends 2019
9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.00 –11.00 Panel I. Cafea și băuturi pe bază de cafea.
- Statistici și tendințe de consum / Diferențiere, atragerea și fidelizarea clienților
11.00 –11.20 Coffee break
11.20 –12.20 Panel II. Vinul în Horeca
- Concordanța între meniurile de vin și cel culinar / Vinul românesc vs. vinul de import / Tendințe și obiceiuri de consum
12.20 –12.40 Coffee break
12.40 –13.40 – Panel III. Piața berii
- Previziuni și estimări pentru vara 2019 / Diversificarea ofertei / Berile speciale și noile ocazii de consum
13.40 –14.30 Business lunch
14.30 –15.30 Panel IV. Băuturi spirtoase
- Meniul de bar în 2019 / Băuturile verii / Noi obiceiuri de consum
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 15 martie 2019.