-
Trends HRB va invita la un eveniment distinct, interactiv, in trend, structurat pe demonstratii, degustari si workshopuri, care vine la pachet cu multe sesiuni de networking.
-
Top Culinary Trends este un eveniment de o zi pentru oamenii ce recunosc puterea informatiei, sunt interesati de tendinte, sunt dornici sa se dezvolte si sa fie cu un pas inaintea cererii.
-
Programul include seminarii, demonstratii, expozitie si networking.
-
Evenimentul va reuni bucatari, administratori si patroni de restaurante, producatori de echipamente si produse, consultanti gastronomici.
Top Culinary Trends iti ofera o zi plina de informatii aplicabile, in incercarea de a duce gastronomia la un nou nivel.
Demonstratiile, sfaturile si trucurile impartasite de bucatari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului.
Dezbateri serioase vor fi purtate in cadrul seminariilor pe teme de mare interes.
Inca de la prima editie, Top Culinary Trends, cea mai importanta conferinta dedicata gastronomiei si ospitalitatii, a stabilit noi repere in domeniu, prin demonstratiile culinare si actualitatea temelor dezbatute.
Ce-a de-a doua editie, care s-a desfasurat pe data de 2 noiembrie la Hotel Radisson Blu, a insemnat o crestere semnificativa a numarului de participanti, fiind peste 400 de profesionisti prezenti la eveniment. Acestia au urmarit demonstratiile chefilor, dezbaterile despre resursa umana in horeca si tendintele in gastronomie, precum si prezentarile sustinute la standurile partenerilor din foaierul salii de conferinta, avand totodata nenumarate oportunitati de networking.
Pentru bucatarii profesionistii, veniti in numar mare, evenimentul a mai reprezentat si un moment de reconciliere, cele mai mari doua asociatii ale bucatarilor si cofetarilor angajandu-se sa colaboreze pe viitor pentru a reprezenta mai bine interesele profesionale la nivel national si international.
PROGRAM
MARTI, 7 noiembrie 2017, Hotel Radisson Blu
08.30 – 09.00 Inregistrarea participantilor, welcome coffee
09.00 – 10.30 Demonstratii culinare
10.30 – 11.00 Pauza de cafea
11.00 – 11.45 Seminar “Tehnologia, factorul X al bucatariei moderne”
Moderator: Mihail Tanase, Editor Trends HRB
Jakob Hausmann, Executive Chef Mica Elvetie
Simona Pope, Chef Cofetar & Decorator, Cofetaria Alice
Ciprian Nicolescu, Corporate Chef City Grill Group
Radu Tanase, Partener Calif
11.45 – 12.00 Pauza schimbare set-up
12.00 – 13.00 Demonstratii culinare
13.00 – 14.00 Pranz in restaurantul hotelului
14.00 – 14.45 Seminar “Gastronomia, de la pasiune la afacere si viceversa”
Moderator: Cezar Munteanu, Senior Lector in Gastronomie
Alex Dumitru , Executive Chef, Atra Doftana
Alex Braga, Private Chef
Ana Consulea, Chef Cofetar & Antreprenor Zexe Braserie
Alexandru Manole, Partener, Burger Van
14.45 – 15.15 Seminar “Infuzie de legislatie pentru un business sanatos”
Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill
Ovidiu Balaceanu, Managing Associate, Reff & Asociatii
Adrian Teampau, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte Romania
15.15 – 15.45 Pauza de cafea, socializare
15.45 – 17.30 Demonstratii culinare
INSCRIE-TE ACUM! >> https://www.topculinarytrends.ro/inscrieri