• Trends HRB va invita la un eveniment distinct, interactiv, in trend, structurat pe demonstratii, degustari si workshopuri, care vine la pachet cu multe sesiuni de networking.

  • Top Culinary Trends este un eveniment de o zi pentru oamenii ce recunosc puterea  informatiei, sunt interesati de tendinte, sunt dornici sa se dezvolte si sa fie cu un pas inaintea cererii.

  • Programul include seminarii, demonstratii, expozitie si networking.

  • Evenimentul va reuni bucatari, administratori si patroni de restaurante, producatori de echipamente si produse, consultanti gastronomici.

Top Culinary Trends iti ofera o zi plina de informatii aplicabile, in incercarea de a duce gastronomia la un nou nivel.

Demonstratiile, sfaturile si trucurile impartasite de bucatari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului.

Dezbateri serioase vor fi purtate in cadrul seminariilor pe teme de mare interes.

Inca de la prima editie, Top Culinary Trends, cea mai importanta conferinta dedicata gastronomiei si ospitalitatii, a stabilit noi repere in domeniu, prin demonstratiile culinare si actualitatea temelor dezbatute.

Ce-a de-a doua editie, care s-a desfasurat pe data de 2 noiembrie la Hotel Radisson Blu, a insemnat o crestere semnificativa a numarului de participanti, fiind peste 400 de profesionisti prezenti la eveniment. Acestia au urmarit demonstratiile chefilor, dezbaterile despre resursa umana in horeca si tendintele in gastronomie, precum si prezentarile sustinute la standurile partenerilor din foaierul salii de conferinta, avand totodata nenumarate oportunitati de networking.

Pentru bucatarii profesionistii, veniti in numar mare, evenimentul a mai reprezentat si un moment de reconciliere, cele mai mari doua asociatii ale bucatarilor si cofetarilor angajandu-se sa colaboreze pe viitor pentru a reprezenta mai bine interesele profesionale la nivel national si international. 

PROGRAM

MARTI, 7 noiembrie 2017, Hotel Radisson Blu

08.30 – 09.00 Inregistrarea participantilor, welcome coffee

09.00 – 10.30 Demonstratii culinare

10.30 – 11.00 Pauza de cafea

11.00 – 11.45 Seminar “Tehnologia, factorul X al bucatariei moderne”

Moderator: Mihail Tanase, Editor Trends HRB

Jakob Hausmann, Executive Chef Mica Elvetie

Simona Pope, Chef Cofetar & Decorator, Cofetaria Alice

Ciprian Nicolescu, Corporate Chef City Grill Group

Radu Tanase, Partener Calif

11.45 – 12.00 Pauza schimbare set-up

12.00 – 13.00 Demonstratii culinare

13.00 – 14.00 Pranz in restaurantul hotelului

14.00 – 14.45 Seminar “Gastronomia, de la pasiune la afacere si viceversa”

Moderator: Cezar Munteanu, Senior Lector in Gastronomie

Alex Dumitru , Executive Chef, Atra Doftana

Alex Braga, Private Chef

Ana Consulea, Chef Cofetar & Antreprenor Zexe Braserie

Alexandru Manole, Partener, Burger Van

14.45 – 15.15 Seminar “Infuzie de legislatie pentru un business sanatos”

Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill

Ovidiu Balaceanu, Managing Associate, Reff & Asociatii

Adrian Teampau, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte Romania

15.15 – 15.45 Pauza de cafea, socializare

15.45 – 17.30 Demonstratii culinare

INSCRIE-TE ACUM! >> https://www.topculinarytrends.ro/inscrieri