Conferinta va surprinde imaginea Horeca in Romania la inceputul anului 2020 prin filtrul experientei invitatilor nostri. Vom afla ce cresteri au inregistrat lanturile de restaurante dar si locatiile concept, ce-si doresc romanii sa manance sau care este abordarea adecvata pentru a crea experiente memorabile in restaurantele de la noi, dar si ce determina usurinta de a trece de la chef la owner.

Horeca Next Level Food Trends se va desfășura în 3 martie 2020, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.

PROGRAM HORECA NEXT LEVEL – FOOD TRENDS

9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee

PANEL 1 – 10:00 – 11:30 DEZVOLTAREA AFACERII
– Experientele lanturilor de restaurante vs. locatii concept
– Cat a crescut in cifre piata de restaurante in ultimul an atat la nivel de locatii concept cat si la nivel de lanturi de restaurante
– Zone din Bucuresti ce au crescut

COFFEE BREAK– 11:30 – 12:00

PANEL 2 – 12:00 – 13:15 CE TIP DE BUCATARIE PREFERA ROMANII
– Noua bucatarie romaneasca
– Asiatic
– Urban food
– Concept

BUSINESS LUNCH – 13:15 – 14:00

PANEL 3 – 14:00 – 15:15 OWNER SI CHEF. AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
– Cat de mult atrage numele unui chef clientii in locatie
– Cum se impaca managementul unui restaurant si timpul petrecut in bucatarie
– Cat de mult influenteaza prezenta in social media a chef-ului

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT AICI

ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (3 martie 2020) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI – https://www.horecainsight.ro/wp-content/uploads/2020/02/Formular-Participare-HorecaNextLevel2020Food.pdf

Horeca Next Level Food Trends se va desfasura la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom, 3 martie, incepand cu ora 09:30. Participarea este GRATUITA pentru reprezentantii locatiilor Horeca.  Va asteptam!