În prag de primavără, Teatrul Nottara, încununează sărbătoarea iubirii din luna februarie cu un mărțișor artistic oferit cu dragoste spectatorilor sai. Alături de amfitrionul Cafenelei literar-artistice, Alexandru Repan, evoluează actorii: Cristina Juncu, Răzvan Banică și violonceliștii Ela Bokor si Mircea Marian.
Montaj literar-artistic
Romeo și Julieta și sonete de William Shakespeare
Regia: Alexandru Repan
Distributie:
Alexandru Repan
Cristina Juncu
Răzvan Bănică
Violonceliști:
Ela Bokor
Mircea Marian
Durată: 1h 30min
Reprezentații 01 Martie 2018,...
O tragedie shakespeariană văzută... din bucătărie, prin ochii servitorilor și ai bucătarilor. Cu Hamlet în sos picant al lui Aldo Nicolaj, bine-cunoscuta poveste despre răzbunare și dreptate capătă valențe noi, o încărcătură mai degrabă comică decât tragică.
Personajele noi introduse de dramaturgul italian, Froggy, Cathy, Inge și Breck, transformă dictonul „a fi sau a nu fi” în „a mânca sau...
Povestea Fabio Pizza începe în 2005 cu un Fabio în carne si oase – un italian care ne-a ajutat sa punem pe roate aceasta afacere de familie. Am pornit aceasta aventura cu un scuter, cu noi pe post de livratori si cu câteva pliante puse în cutiile postale ale celor care locuiau în zona Grivita, pe strada Mircea Vulcanescu.
Eram,...
Poate ca te intrebi ce inseamna asta. Si este destul de simplu. Inseamna ca ne-am tot marit cu timpul, dar facem pizza tot ca atunci cand eram mici. Cu grija si atentie adica, sa iasa cum trebuie.
Noua ne place sa spunem, de exemplu, ca pregatim 2000 de pizza pentru comenzi zilnic, la foc neautomat. Sau ca livram pizza doar...
Suntem Pizza Hut si ne ocupam cu prepararea celui mai popular produs din lume: pizza. Si facem asta înca din 1958. Deci cu atâtia ani de experienta si cu o asa dorinta extraordinar de puternica de a fi cei mai buni, nici nu se putea sa nu fim în stare sa satisfacem cele mai exigente si rafinate gusturi.
Asa se...
In cei 20 ani de activitate am pus accentul pe calitatea produselor, pe inovatia meniurilor si a designului de evenimente, pe personalizarea serviciilor.
Noi, Privileg Catering, oferim produse, servire si servicii de cea mai inalta calitate, care depasesc asteptarile clientilor.
Vom fi intotdeauna un model al industriei de catering, muncind permanent cu pasiune si daruire, oferind constant calitate, arta si promisiuni...
În anul 2002, Flavours a fost creat de catre doi prieteni care au devenit constienti de o problema pe piata evenimentelor de top sau tip red carpet: preparatele oferite erau lipsite de imaginatie si serviciul neprietenos.
Asadar, cei doi au initiat misiunea de a strânge o echipa de profesionisti, ai carui membrii au în comun: iubirea fata de mâncare si...
Inca din 1992, evenimentele reusite poarta amprenta "Gala" si sunt realizate de o echipa de profesionisti, avand dotari de exceptie, preparate delicioase si creativitate.
Seful bucatar si stilistul culinar se intrec in a proiecta concepte diferite pentru clientii nostri care doresc perspective deosebite si idei noi.
Dam personalitate distincta fiecarui eveniment. Imbinam inteligent finetea gustului, eleganta design-ului si calitatea serviciilor.
Gala Catering...
Cofetarie româneasca de calitate
In perioada interbelica Bucurestiul numara cele mai multe cofetarii si cafenele din Europa. Dar ce s-a intamplat cu toate astea si cum de in 2011 vitrinele cofetariilor din Bucuresti aratau ca cele ale Frantei anilor ’60?
Daca lucrurile ar fi evoluat firesc, fara o intrerupere de aproape 45 de ani, cred cu tarie ca astazi am fi...
Cofetaria Christine este un strop de spirit frantuzesc adus din Paris de un cofetar tânar si foarte talentat în… micul Paris de odinioara, Bucurestiul de azi.
Pasiunea pentru dulciuri rafinate i-au purtat pasii lui Alex Stan, la începutul anului 2004 spre Paris, unde a învatat tainele cofetariei frantuzesti si apoi le-a dezvoltat.
Timp de 4 ani a facut asta în laboratoarele...
- Advertisement -
Block title
Block title
Se lansează Barometrul de Consum Cultural 2023.
Studiul subliniază nevoia de strategii pentru promovarea accesului la cultură
Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC) lansează marți, 12 noiembrie 2024, ora 14:00,...
Turneul Lectiilor Gustului in scolile din Bucuresti
Începând de săptămâna aceasta, turneul „Lecțiilor Gustului” se desfășoară în școlile din București. Acest program a fost lansat pe 16 octombrie, de Ziua Mondială...
Chef Alain Alexanian si Chef Joseph Hadad prezenți la Sarbatoarea Gustului...
Chefi prestigioși la lansarea oficiala a programului educațional național.
Începând din această lună, toți elevii care au intrat în clasa a III-a, respectiv 185.000 de...
MINA Cluj – cel mai mare centru de artă imersivă din...
MINA Museum of Immersive New Art va inaugura un nou spațiu permanent la Cluj-Napoca pe data de 1 noiembrie 2024, aducând publicului din regiune o...
România, prezentă la Summitul Francofoniei de la Paris în perioada 2-6...
Festivalul și Concursul Internațional George Enescu, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Festivalul Național de Teatru și alte importante manifestări de muzică, artele...
Advertisement
POPULAR POST
Top 10 cele mai bune bucătării din lume
Cu atât de multe bucătării, arome, gusturi și tradiții diferite, nu este de mirare că a apărut întrebarea: ”Care este țara cu cea mai...
Mahala
Unul dintre cei mai renumiti si calificati bucatari din România, Petru Sorin Cucu a reusit sa-si faca marca sa, si propriul restaurant.
Pentru el, gastronomia...
19 Aprilie, Horeca Insight organizează în aprilie o noua ediție a...
Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends, care va avea loc în data de 19 aprilie 2019, este singurul eveniment tip conferință dedicat...