28 septembrie – 01 octombrie
Incepand de maine, va asteptam la Bucharest Food Expo, cea mai importanta expozitie dedicata industriei alimentare din Romania, la Hala Laminor din Bucuresti.
Evenimentul debuteaza cu Conferinta “ROMANIA, de la furca, la furculita!”, dedicata dezbaterii si explorarii tendintelor si provocarilor din industria alimentara din Romania.
Aceasta conferinta va oferi o perspectiva valoroasa asupra viitorului industriei alimentare din Romania si a modului in care aceasta poate contribui la dezvoltarea economica si sustenabilitatea tarii, iar participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre evolutia sectorului si sa discute despre inovatii si noutati.
Un alt eveniment important este TOP CHEF MACELAR, prima competitie din Romania care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor. La editia din acest an, sunt inscrise patru echipe de macelari: Meat & Bread Concept, Carne si Sare, Carmangeria Ozana si Raitar.
Pe perioada expozitiei, se mai desfasoara Piata de Mici, Conferinta “HORECA TOP TRENDS & INNOVATION” si Campionatul International de Pizza. Cei mai talentati pizzari din Romania si din strainatate se vor intrece pentru a crea cele mai delicioase pizza. Un spectacol gustativ pentru toti iubitorii de pizza!
28 – 30 septembrie (Joi – Sambata), intre orele 10.00 si 18.00.
01 octombrie (Duminica), intre orele 10.00 si 16.00.
Locatie: Hala Laminor, Bulevardul Basarabia nr. 256, Bucuresti