Miercuri, 24 noiembrie, ora 17:00, Wine pairing la restaurant Caupona cu Chef Cezar Predescu, Bd. Primaverii 7.
Pe 24 noiembrie, Caupona ne propune experienta unei autentice după amieze italiene, ale cărei ingrediente cheie sunt 4 vinuri excepționale, ce vor completa în armonie preparatele create special pentru eveniment de către Chef Cezar Predescu.
Doriți să încercați Lasagna cu ragu de iepure sălbatic, bechamel în sifon și pastă crocantă asociată cu Pouilly Fuisse Tete de Cuvee 2019 sau Carpacio de crevete roșu de Marzara cu extract de Carabineros, măr osmotizat și Creme-fraiche alături de Grande Cuvee Alma Brut?
Consultă broșura evenimentului pe: https://caupona.ro/evenimentul-tau/
Rezervați din timp o masă la 0758 333 666!
Caupona Restaurant
Bd. Primaverii 7
Specific Italian-Fine Dining
Rezervări: 0758 333 666